Komandanti legjendar Foto e rrallë e Adem Jasharit me shokët e UÇK’së në Peqan të Suharekës

Komandanti legjendar e heroi kombëtar Adem Jashari, shkroi emrin në histori gjatë Luftës Çlirimtare të Kosovës dhe njihet si simboli i pavarësisë së vendit, raporton AL-PRESS.COM.

Një foto e rrallë e heroit të kombit Adem Jashari është dërguar në redaksinë e Metros për publikim.

Në foto aq sa kemi mundur të identifikojmë, shihet Adem Jashari dhe Sylejman Selimi, i njohur ndryshe si ‘Sulltani’.

Foto është realizuar në Suharekë, më saktë në fshatin Peqan.