Klinë, një person raporton vëllain të zhdukur

Një person është raportuar i zhdukur në Klinë që nga data 23 e këtij muaji

Këtë e bëri të ditur vëllai i tij, ku zyrtarëve policorë iu kishte thënë se nga ajo ditë ai nuk është kthyer më në shtëpi dhe nuk dihet ende asgjë për vendndodhjen e tij.

Në polici ky rast është iniciuar si “Person i zhdukur”.