Elmedina Morina nga Gllareva, lojtare e dalluar në KFF Dukagjini

Elmedina Morina, 14 vjeçare, nga Gllareva, luan për KFF Dukagjini që 4 vjet. Elmedina është një lojtare e respektuar dhe e dalluar. Ajo bën lojë të mirë dhe ka një talent në vete, ku qdo herë luan me zemër për KFF Dukagjini. Gjithashtu është lojtare e diciplinuar dhe ka një karrierë të mirë në këtë ekip./Klina.info/

SHARE