Edhe 3 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 111 raste me Covid-19 në Kosovë, 159 të shëruar dhe 10 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Zajm (2 persona). Dhe (1 person) nga Klina

SHARE