Banorët e fshatit Rudicë vullnetarisht pastrojnë rrugët nga mbeturina.

Në rrugën që lidh fshatin Rudicë dhe Zallq, kanë dalur një numër i madh i banorëve të këtyre anëve me vet-iniciativë për ta pastruar atë nga mbeturinat e shumta që kanë mbuluar anët e rrugës./Klina info