406 gjoba anti-COVID të shqiptuara në 24 orë

Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsej 406 gjoba gjatë 24 orëve të fundit për ata që nuk respektuan masat anti-COVID.

Po ashtu në këtë periudhë kohore bëhet e ditur se kanë ndodhur 62 aksidente e janë shqiptuar 941 tiketa trafiku.

24 persona janë arrestuar, ku 16 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe tre në vuajtje të dënimit. 

SHARE