Zyrtare; Severin Elezaj rikthehet si kryetrajner.

Pas një takimi me kryesinë e klubit është arrritur një marrveshjë që zt.Elezaj të drejtoj përseri klubin tonë. Për disa vite pjesë e klubit tonë dhe gjatë kësaj kohë nuk munguan as sukseset, ai me klubin e Dukagjinit ishtë dy herë rradhazi ne barazh për superligë. Pas doreheqjes afër një vitë me parë rikthehet si kryetrajner ne klubin e qytetit ku edhe si futbollist ishtë aktive për shumë kohë.

Ne i urojm mirë se ardhje dhe shumë sukses.

Me respekt kryesia e kubit, KF DUKAGJINI.

SHARE