Zv/ministri i VV-së, Milaim Zekës: Kah t’erdhën 6 banesa!

Zv. ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Avni Zogiani ka pyetur ish-deputetin, Milaim Zeka, rreth pasurisë së këtij  të fundit.

Zyrtari i LVV-së ka kërkuar nga Zeka të tregoj se s’i i fitoi një numër të madh të banesave.

“Unë jam i pafytyre publik”, thotë Milaim Zeka. Këtë e dimë, por atë që se dimë është, kah t’erdhën 6 banesa”, ka shkruar ai. 

SHARE