Zjarrfikësit e Klinës mobilizohen në shuarjen e zjarreve në Malet e Rugovës

Zjarret ditëve të fundit janë bërë dukuri shqetësuese, derisa po apelohet në kujdes dhe mos të digjen fushat e tokat.

Një ekip i zjarrrikësve të Klinës sot iu kanë dalë në ndihmë zjarrfikësve të Pejës në shuarjen e zjarreve në Malet e Rugovës (Pishtan), ku ka pas ekipe edhe nga Juniku, Prizreni, Gjakova etj.

Klina.info sjellë pamje nga puna e zjarrfikësve.

SHARE