Zhduket një vajzë në Klinë

Një vajzë është zhdukur në Klinë raporton Klina info.

Policia njofton se babi i saj ka raportuar se vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet ku ndodhet.

“Me 25.01.2020 një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në njoftimin e policisë.

Rasti është duke u hetuar./Klina imfo/

SHARE