Zëvendëskryeministri i Kosovës konfirmohet pozitiv me Covid-19

Zëvendëskryeministri nga LDK në Qeverinë e Kosovës, Driton Selmanaj ka rezultuar pozitiv me koronavirus.

Ai ka thënë se është asimptomatik.

Shkrimi i tij:

Të nderuar,

Dje e kam bërë testin për covid-19 dhe sot më njoftuan që kam rezultuar pozitiv. Specialistët shëndetësor po më thonë që jam a-simptomatik. Nga momenti i testimit jam izoluar dhe kështu jam i detyruar të qëndroj edhe për dy javët e ardhshme.
Do përpiqem që të gjitha obligimet e punës ti kryej nga shtëpia.

Driton Selmanaj

SHARE