TRASHËSIA E BORËS NË SERBI ARRIN DERI NË TRE METRA – NJË I VDEKUR

63

Një stuhi dëbore e mbuloi rrafshnaltën Pestar me një shtresë të trashë dëbore, dhe mediat serbe raportuan se nën të ishin bllokuar 70 makina. Fatkeqësisht, një njeri vdiq nga ngrirja.

Sasi të mëdha të dëborës në Serbinë Jugperëndimore në Pestar mbuluan vendin të enjten, duke shkaktuar probleme të mëdha në trafik, dhe një 66-vjeçar në fshatin Suçica për fat të keq humbi jetën. Ai vdiq nga efektet e ngrirjes, raportuan mediat serbe.

Një gjendje e jashtëzakonshme është shpallur dje në komunën e Sjenicës, dhe për shkak të reshjeve të mëdha të dëborës që arrin një lartësi prej tre metrash në vende, dhe autostrada Novi Pazar – Sjenica është ende e pakalueshme.