SUPER ZBRITJE në NORA market!

Super aksion në dy pikat e “NORA market”, në Vragoli dhe Klinë.

Çmime të “çmendura” në artikuj të ndryshëm ju presin nga 30 korrik deri me 5 Gusht.

Mbusheni shportën, më lirë e mirë se kudo tjetër!

SHARE