Super lajm: Komuna e Klinës merr vendim për ndarjen e mjeteve financiare për fëmijët e posalindur

Në seancën e Kuvendit Komunës në Klinë, sot u mor një vendim mjaftë i qëlluar.
Bëhet fjalë për të gjitha nënat e kësaj komune, të cilat do të jenë përfituese të disa mjeteve financiare.

Me propozim të Kryetarit, Zenun Elezaj, u mor vendim për ndarjen e mjeteve financiare për fëmijët e posalindur.
Për fëjën e parë do të ndahen 180 euro, për të dytin 200 dhe për të tretin 250 euro.
Një lajm ky fantastik, motivues dhe mjaftë i duhur.

SHARE