Specialisti i Sëmundjeve të Mushkërivë, Dr. Ali Ahmetxhekaj, çdo ditë në Poliklinikën Biolab Zafi, në Klinë

Specialisti i Sëmundjeve të Mushkërive, pulmologu me 40 vite përvojë, Dr. Ali Ahmetxhekaj, çdo ditë në Poliklinikën Biolab Zafi, në Klinë.

Nga e hëna në të premtë, ju mund të merrni shërbime, të kryeni konsulta dhe vizita specialistike te Dr. Ahmetxhekaj.
Për më shumë mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 044 569 252 dhe 049 405 055.
Na gjeni në rrugën “Mehmet Haxhaj”, në Klinë.
Shëndeti mbi të gjitha!

SHARE