Sot është shëruar pacienti zero me koronavirus në Ferizaj, saktësisht në fshatin Bibaj.

J.H pas dy testeve për Covid-19 ka rezultuar negativ.

Ky lajm është bëri i ditur nga Komuna e Ferizajt.

Njoftimi:

Pacienti zero i infektuar me CoronaVirus në Ferizaj, apo J.H nga fshati Bibaj pas dy testeve për COVID-19, ka rezultuar negativ, pra kemi të shëruarin e parë nga CoronaVirusi në Ferizaj. Këtë e konfirmoi vet ai.

Bashkëqytetarë, ndiqni udhëzimet🙏🏻izolohuni dhe fitoren në këtë luftë e kemi të sigurt.

SHARE