Sot dy futbollistët e përfaqëuses se Kosovës kanë ditëlindjen

Sot dy futbollistët e përfaqësueses së Kosovës kanë ditëlindjen

Sot me 1 shkurt dy futbollistët e përfaqësueses së Kosovës kanë ditëlindjen.

Bëhët fjalë për Herolind Shala dhe Mërgim Vojvoda , Herolindi sot mbush 28 kurse mërgimi 25.

Herolind Shala këtë sezon është lojtar i klubit Vålerenga kurse Mërgim Vojvoda është lojtar i Standard Liége.KlinaInfo

SHARE