Rrokulliset traktori në mes fshatit Ozdrim dhe Binxhë

Sot, mes fshatit Ozdrim dhe Binxhë është rrokullisur një traktor.

Nga kjo ngjarje, për fat të mirë ka shpëtuar drejtuesi i traktorit. 64 vjeçari që po e voziste ka marrë vetëm lëndime në këmbë./klina info/

SHARE