Regaimi nga kryetari i OVL-së se UÇK-së te Hajdine Balaj për fetsat e Dakaj

Regaimi nga kryetari i OVL-së se UÇK-së te Hajdine Balaj për fetsat e Dakaj

Pas fteses së vellaut të deshmorit të kombit “Mirush Dakaj”, veteran dhe pjestar i policisë së Kosoves, “Abidin Dakja”, shoqatat e dala nga lufat në Klinë ka reagur ndaj ftesave që po ju bëhet pjestarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves(UÇK), është shqetsim për familjen dhe mbarë kombin që po ju behet ish ushtarëve të vetëranëve të UÇK-së. /KlinaInfo