Reagon OVL UÇK-SË në Klnë ndaj aktakuzës së ngritur për Thaçin e Veselin

Reagon OVL UÇK-SË në Klinë ndaj aktakuzës së ngritur për Thaçin e Veselin

Kryetari i Organizatës së Veteranëve, ne Klinë Hajdin balaj ka regauar pas akatkuzës së ngritur nga Zyra e Prokurorit të Specializuar ndaj Presidentit Hashim Thaçit dhe kreut të PDK- së, Kadri Veselit për vrasje gjatë luftës.

“Kemi besim te plotë ne pafajsinë e liderëve te luftës dhe te paqës ne Kosovë. Hashim Thaqi dhe Kadri Veseli
Me ju deri ne vdekje. “
Në emër të Organizatës së veteranëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Klinë./KlinaInfo/

SHARE