Quni: Arben Sejdiu Ishte Tmerr Dhe Ankth Për Armikun Në Luftë Dhe Për Kriminelet Në Paqe

Anton Quni e ka kujtuar luftëtarin e Koshares Arben Sejdiu, të vrarë pas luftës në shtëpinë e axhvs së tij, 9 vjet ma parë, duke e vlerësuar si hero të luftë dhe të paqes.

“Në nëntë (9) vjetorin e rënjes së Arben Sejdiut, kujtimet për personalitetin, veprat dhe guximin e tij, ende janë të freskëta.
Ai ishte tmerr dhe ankth për armikun në luftë dhe për kriminelet në paqe.
Sot, me bashkluftetarin tim Isuf Qetaj e kujtojmë me mall dhe respekt.
Lavdi!
München
22.11.2019″, ka shkruar Anton Quni, komandant në Koshare dhe tani sërish deputet në Kuvendin e Kosovës. /

SHARE