QKMF në Klinë ndeshje miqësore me veteranët e përfaqësueses së Kosovës

Sot për nderë të 7 shtatorit, ekipi i QKMF-së “Nënë Tereza”, në Klinë zhvilloi ndeshje miqësore në futboll me veteranët e përfaqësueses së Kosovës.

Të pranishëm ishin dhe gjenerali Sylejman Selimi dhe ish-lojtati i kombëtares së Shqipërisë, Armend Dallku.

SHARE