Po digjet një shtëpi në Shtupel

Një shtëpi është duke u djegur në fshatin Shtupel të Klinës.

Klina info mëson se në vendin e ngjarjes kanë dalë Policia dhe Zjarrëfikësit. Ne do të ju mbajmë të informuar

SHARE