Po bie çmimi i naftës, ja sa do të kushtojë në 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar tavanin për çmimet e derivateve në 24 orët e ardhshme.

Lajm i mirë është rënia graduale e çmimit të naftës.

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 67 centë, i benzinës 1 euro e 34 centë, derisa i gazit 76 centë.

Çmimet janë valide në 24 orët e ardhshme.

SHARE