PËRKUJTOHEN DËSHMORËT E GLARREVËS NË NJËZETEDY VJETORIN E RËNIES

Në njëzetedy vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit Sylë Ali Balaj, Idriz Halil Balaj, Milazim Musli Balaj, Remzi Sokol Veselaj, sot Organizatat e Dala nga Lufta, familjarë dhe ish bashkëluftëtarë të të ndjerëve kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh pranë varrezave të dëshmorëve.
Veselaj, Sylë Ali Balaj, Idriz Halil Balaj, Milazim Musli Balaj Remzi Sokol ranë heroikisht më 26 shtator 1998 në fshatin Vuqak, duke luftuar kundër okupatorit serb./Klina.info/

SHARE