Përfundon takimi Kurti – Mustafa, pa marrëveshje

Pa një marrëveshje ka përfunduar takimi i dy liderëve, atij të LDK-së dhe VV-së.

“Liderët janë pajtuar që të shpeshtojnë takimet, deri në një marrëveshje” , ka thënë për media Besian Mustafa, zyrtar nga LDK-ja.

SHARE