Pejë, zhduket një vajzë

54

Një qytetare ka raportuar në Polici se nuk di gjë për vendndodhjen e vajzës së saj.

Qytetarja ka thënë se vajza është larguar nga shtëpia të premten rreth mesditës dhe se nuk di më gjë se ku gjendet ajo.

Rasti ka ndodhur në rr. “Sylë Hasani”, në Pejë, dhe po cilësohet si person i zhdukur.