Pejë: 17 pacientë me COVID19 në gjendje të rëndë

7 Pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit nga Covid-19 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Aktualisht po trajtohen 59 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve 39 pacientë janë në Oksigjeno terapi, 17 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Nga personeli i Spitalit 5 Mjek, 17 Infermierë dhe 3 punëtor nga personeli jo mjekësorë janë të infektuar me Covid-19.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 194 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Nga këta 19 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

2 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, të dyja normale dhe kanë lindur 2 vajza.

176 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,001 analiza, ndërsa është kryer 1 operacion.

Në Kabinetin e Radiologjisë për 24 orë janë kryer 132 shërbime Radiologjike dhe prej tyre 84 Ekzaminime të Rëntgenit, 33 EHO dhe 15 CT.

SHARE