PDK-ja në Klinë do të mbajë tubim madhështor

Përmes një njoftimi nga Dega e PDK-së në Klinë, ka njoftuar se më 28.09 2019, e shtunë, do të mbahet tubim madhështor, ku do jetë edhe Kadri Veseli, kandidat për kryeministër.

Njoftimi i plotë

Takimi i madh elektoral i PDK-së në Klinë më 28.09.2019 ora 18 në Shtëpinë e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”.

I pranishëm Kandidati për Kryeministër z.Kadri Veseli dhe kandidatët për deputet nga Klina Suzana Gjergji, Ramush Agushi dhe Pashk Buzhala.

Ftohen të gjithë anëtarët, aktivistët dhe simpatizantët e Partisë Demokratike Dega Klinë të marrin pjesë në hapjen e fushatës.

SHARE