Një rast i vdekjes në Klinë nga COVID-19!

Sot janë konfirmuar 775 raste të reja me COVID, 553 të shëruar dhe 15 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të vdekurit më virus është edhe një qytetar nga Klina, mosha e te cilit është 76 vjeç. /Klina.info

SHARE