Një pjesë e nxënësve të Gllarevës dhe Rixhevës, nuk do të mbajnë mësim nesër

Sipas disa prindërve të disa nxënësve të shkollës “Dëshmorët e Qëndresës” në Gllarevë, nesër nuk do t’i dërgojnë fëmijët e tyre që të mbajnë mësim. Kjo u bë e ditur nga vet organizatori dhe prindi, Xhevdet Balaj. Ai për Klina info tha se si shenjë revolte për gjendjen e mjerueshme të shkollës, nuk do t’i dërgojnë fëmijet e tyre në shkollë. Gjithashtu nesër do të mungojnë edhe një pjesë e nxënësve të fshatit Rixhevë./Klina.info/

SHARE