Nis takimi i Hotit me krerët e institucioneve shëndetësore

Ka nisur takimi i kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti me drejtuesit e institucioneve shëndetësore.

Aty po marrin pjesë drejtori i IKShPK-së Naser Ramadani, Basri Sejdiu drejtori i ShSKUK-së, mikrobiologu Lul Raka dhe përfaqësues të tjerë.

SHARE