Nga sot QKMF-ja në Klinë është furnizuar me VAKSINA kundër gripit.

Të nderuar qytetarë të Komunës së Klinës !
Nga sot QKMF-ja në Klinë është furnizuar me VAKSINA kundër gripit.
Nga data 09.12.2019 (e Hëna) mund të vaksinoheni me këtë vaksinë,nga ora 7:30-18:30 në QKMF “Nënë Tereza” Klinë,sektori i Vaksionimit.
Kjo vaksinë është e preferuar për personat ne moshë të shtyrë ,sëmundjet kronike ,grat shtatzëna,si dhe ata me imunitet të dobësuar .
Gjithmonë pas vizitave dhe rekomandimeve nga Mjeku!

SHARE