Nesër bëhen dhjetë vjet nga vrasja oficerit të Policisë së Kosovës, Arben Sejdiu.

28

Nesër, bëhen dhjetë vjet nga vrasja oficerit të Policisë së Kosovës Arben Sejdiu.

Arben (Demë) Sejdiu (1970) nga fshati Grabanicë në Klinë, oficer policor është vrarë, ndërsa dy të afërm të tij janë plagosur në një sulmi me armë zjarri në fshatin Grabanicë të Klinës. Ne viti 2010

rreth orës 21:10 min me 22 11 2010 në shtëpinë e Naim Sejdiut, djali i axhës së oficerit të vrarë, 300 metra larg rrugës magjistrale Prishtinë-Pejë. 

Plagë të rënda trupore ka marrë edhe vetë i zoti i shtëpisë, Naim Sejdiu, dhe djali i tij Qemajl Sejdiu 24 vjeç. Arbeni ka mbetur i vdekur si pasojë e plumbave të marrë në kokë dhe qafë, ndërsa Naimi është ndalur në trajtim spitalor.

Neser, me 22.11.2020, me rastin e pervjetorit te vrasjes se veteranit, Arben Sejdiu, e ne kujtim te vepres se tije, do te behen homazhe prane varrit te tij, ne kompleksin memorial “Koshare”.
Do te tubohemi tek Resaurant “Kosharja”, nga ora 10:00

Homazhet do te fillojne ne ora 11:00