Nëntë drejtorë të klinikave në QKUK pranuan sot zyrtarisht detyrën

Nëntë drejtorë të klinikave në Qendrën Klinike Universifare të Kosovës, të zgjedhur më konkurs të brendshëm, kanë marrë detyrën sot zyrtarisht.

Në praninë e kryesueses së Bordit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Agreta Gecaj- Gashi dhe drejtorit të përgjithshëm të SHSKUK-së, Valbon Krasniqi, ata kanë nënshkruar kontratat.

Menaxhmenti i SHSKUK-së u uroi suksese drejtorëve, derisa kërkoi nga ta që të jenë në nivel të detyrës, të marrin përgjegjësitë dhe të angazhohen maksimalisht në përmirësimin dhe rritjen e cilësisë së shërbimeve shëndetësore për pacientët.

Ata u shprehën të bindur që drejtorët e klinikave, duke marrë parasysh edhe punën por edhe përvojën e tyre, do të përmbushin me sukses misionin e tyre.Drejtorët e zgjedhur janë;Naser Syla, drejtor i Klinikës EmergjenteShemsi Veseli, drejtor i Klinikës së BiokimisëVioleta Zatriqi, drejtoreshë e Kirurgjisë PlastikeGazmend Spahija, drejtor i Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv QendrorMerita Sadiku- Emini, drejtoreshë e Klinikës së EndokrinologjisëBesnik Elshani, drejtor i Klinikës së NeurokirurgjisëMusa Hoxha, drejtor i Klinikës së PulmologjisëFitore Komoni, drejtoreshë e Klinikës së GastroentrologjisëArben Vishaj, drejtor i Klinikës Infektive

SHARE