Në Gjermani, 16 mijë të shëruar nga koronavirusi

Një lajm i mirë ka ardhur nga Gjermania.16 mijë persona janë shëruar nga koronavirusi.

“Worldometers”, e cila publikon te dhenat në kohë reale bën të ditur këto fakte shpresëdhënëse.

Në Gjermani deri më sot janë vërtetuar 70 mijë raste me koronavirus. Aktualisht të sëmurët janë izoluar dhe po marrin trajtim nga organet shëndetësore, nderkohë që shteti gjerman ka ndërmarrë disa masa për frenimin e COVID-19

SHARE