Në dy vjetorin e vdekjes, bashkëluftëtarët dhe kolegët e kujtojnë Xhavit Hotin

Sot u bënë dy vite nga vdekja e ish -pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe veprimtarit të madh të çështjes kombëtare, Xhavit Hoti, i cili ishte punonjës në Komunën e Klinës, Xhavit Hoti.

Në këtë përvjetor, bashkëluftëtarët, miqtë dhe kolegët nga Komuna e Klinës, e kanë kujtuar Hotin.

Ata ngritën lartë kontributin e mikut të tyre, duke thënë se ai ka qenë përherë një njeri, punëtor, e trim i madh.
Ndryshe, dy ditë pas vdekjes së Hotit, nga dhimbja e madhe, kishte vdekur dhe nëna e tij, Qamile Hoti.

SHARE