Ndërron jetë aktivisti i LDK-së nga Klina

Ka ndërruar jetë aktivisti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ukë Kalludra

Lajmin e ka bërë me dije nënkryetari i LDK-së në Kllinë, Besim Hoti
Postim i Hotit

Lajm i hidhur, ka ndërruar jetë aktivtisti
i palodhshëm i Çështjes Kombetare
Ukë Kalludra !

Pas një sëmundje të shkurtë në moshen 67-të vjeçare ka ndërrue jetë Ukë Kalludra,
aktivist shumë vjeçar i LDK-së.
Ukë Kalludra një jetë të tërë ia kushtoj Çështjes Kombetare. Ishte familjar i mirë, patriot, humanist, punëtor i madh, i dashur dhe i respektuar nga të gjithë.
Uka do të na mungoj të gjithëve !

Lavdi jetës dhe veprës së Ukë Kalludrës !

Klinë, 26 tetor 2020

SHARE