Mirusha Company, vazhdon asfaltimin në fshatrat e Klinës

Po vazhdon investimi në infrastrukturën rrugore në komunën e Klinës.

Punime me cilësi dhe kualitet po bëhen në rrugën në fshatin Ranoc që lidh me Zllakuqanin.
Edhe për këtë rrugë, po përkujdeset Mirusha Company, kompani me traditë shumë vjeçare, dhe që njihet tashmë për punët e mira që bënë.
Siç edhe po shihni në fotografitë e siguruara nga Klinal.info punëtorët po kryejnë asfaltimin.

SHARE