Mbyllet koha e rregullt – Takimi Trepça’89 – Dukagjini shkon në vazhdime!

Tashmë ka përfunduar koha e rregullt në takimin e barazhit ndërmjet, Trepçës’89 dhe Dukagjinit.

Koha e rregullt prej 90 minutash u mbyll me rezultatin e barbartë në 1:1 me golin e sshënuar nga Shala për minatorët, ndërsa për Dukagjinin e Klinës realizoi, Labinot Osmani,

Kjo ndeshje shkon në vazhdime dhe nëse gjatë kësaj kohe nuk do te nëse gjatë kësaj kohe nuk do të ketë 

SHARE