“Mashalla”, numër i madh i lindjeve në Spitalin e Pejës, një nënë lindi treneq

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë realizuar shtatë lindje. Nga shtatë lindje, gjashtë janë djemë dhe tri vajza.

Kjo pasi që një nënë ka lindur treneq. Gjendja e nëns dhe foshnjave është shumë e mirë.

Poashtu, gjatë 24 orëve të fundit në këtë spital janë realizuar 556 vizita specialitistike. 

SHARE