Marku dëgjon thirrjet e publikut, e ‘mbyt’ kundërshtarin

Florian Marku ishte i jashtëzakonshëm kundër Nathan Bendon, ai arriti të fitoj pas 6 roundeve.

Marku dominoi plotësisht dy roundet e para po ashtu edhe në roundet e tjera e tregoi vetën që është një boksier me një të ardhme mjaftë të mirë, ajo që ia vlenë të theksohet është shpejtësia e tij dhe aftësia për t’ju mbrojtur goditjeve të kundërshtarit.

Po ashtu Floriani kishte edhe mbështetjen e publikut të cilët brohoritnin emrin e tij.

Kjo ishte fitorja e gjashtë me radhë për Florianin në karrierën e tij si boksierë profesionist./

SHARE