Lul Raka shpallet “Evropiani i Vitit 2020”

Mikrobiologu Lul Raka, është zgjedhur  sot si Evropiani i Vitit 2020 në Kosovë, çmimi ky që në vendin tonë ndahet nga Bashkimi Evropian, në shenjë falënderimi për çdo individ apo institucion që ka promovuar idenë evropiane në Kosovë,

Shefja e zyrës së BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova e ndau këtë çmim sot për Rakën nëpërmjet një ceremonie online.

Të nominuarit e tjerë ishin Valbona Mazreku për 32 vullnetarët që ndihmojnë qytetarët në karantinë në Qendrën e Studentëve në Prishtinë, Darko Dimitrijeviq, gazetar dhe aktivist dhe Dr. Lindita Ajazaj-Berisha nga Klinika e Sëmundjeve Infektive në QKUK.

SHARE