Lahi Brahimaj në odën e familjes së dëshmorit Avni Zhabota

Kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës(AAK) Lahi Brahimaj, ka qen ne fshatin shtupel ne odëne familjes së dëshmorit Avni Zhabota

Postimi i Plote Lahi Brahimaj

Mbrëmë në fshatin Shtupel në odën e familjes së dëshmorit Avni Zhabota i’u dha përkrahje amanetit të dëshmorëve mbrojtjës së kufijëve të Kosovës në çdo pëllëmbë. Dhjetëra familje të kësaj ane simpatizant të PDK-së iu bashkuan Aleancës dhe vizionit të saj për 100% shtet, vizionit për t’i kthyer dinjitetin shtetit dhe qytetarve.
#AAK119
#RamushHaradinaj1
#LahiBrahimaj61

SHARE