Lahi Brahimaj dhe nipi i tij i dorëzojnë 4400 miell Shoqatës së UÇK-së në Klinë

Në prag të Vitit të Ri, ish- gjenerali i UÇK-së, Lahi Brahimaj me nipin e tij, Bekim Syla nga Grabanica kanë bërë një vepër shumë humane.
Ata i kanë dorëzuar 4400 kilogramë miell, Shoqatës së UÇK-së në Klinë, për të ia ndarë familjeve të dëshmorëve dhe veteranëve të luftës, shkrun Klina info.

Për këtë gjest human, ata i falënderoj Hajdin Balaj, kryetar i degës së OVL – UÇK-së në Klinë, Bahti Halitaj dhe Vesel Berisha.
Të njëjtit i dhanë mirënjohje në shenjë kontributi dhe falënderimi, Lahi Brahimajt dhe Bekim Sylës./Klina info/

SHARE