Ky është numri i gjobave të trafiku në 24 orët e fundit, në Kosovë

1 mijë e 799 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 13 aksidente me të lënduar dhe 25 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar edhe 16 persona dhe 7 janë dërguar në mbajtje.

SHARE