Kurti: Asnjëri nga kabineti im qeveritar s’përfiton nga 100 euro shtesë

Kryeministri Albin Kurti ka njoftuar sot se asnjë anëtar i kabinetit qeveritar nuk do të përfitojë nga 100 euro sipas vendimit të Qeverisë.

Kështu ka deklaruar ai në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës.

“Asnjeri nga ne, anëtarë të kabinetit qeveritar nuk do të përfitojë nga shtesa për 100 euro por i ftojë secilin prej nesh që të votojë për ata që do i marrin këto shtesa”, ka thënë Kurti.

Nga 100 euro do të ndahen për pensionistët, studentët, punëtorët e sektorit privat dhe atij publik.

SHARE