Kryhen 4. 1740 analiza në Spitalin e Pejës gjatë 24- orëve

6 lindje kanë qenë dje më 25.09.2019 në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës.

5 lindje kanë qenë normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnja, 3 djem e 3 vajza.

250 pacientë janë trajtuar si raste emergjente ndërsa 34 nga këta janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 284 pacientë që në total kanë bërë 4,170 analiza.
8 operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme.

SHARE