Kryeimami i Qytetit të Klinës Blerim Musliu Uron per muajin e ramazanit

Me rastin e fillimit të Muajit të Bekuar te Ramazanit, Kryeimami i Qytetit të Klinës Blerim Musliu uron gjithe Besimtarët. Për hajër ky Muaj i begatë, Allahu ju bekoftë ju e familjet tuaja. Qoftë i begatë per çdo kënd prej jush e për vëndin tonë.
Gjithashtu në rrjedhën e aktiviteteve të vazhdueshme edhe këtë muaj të Ramazanit kemi organizuar projekte të ndryshme..
Veçojmë per ju të nderuar se ne bashkëpunim me ” Furren e Bukes Enea ”
Ofrojmë bukë falas për çdo nevojtarë dhe agjërus çdo ditë.

SHARE