Klubi “Dardanët” në Klinë me fanella të reja, falë kësaj kompanie

Lojtarët e Sh.F “DARDANËT” në Klinë janë bërë me fanella të reja.

Këtë e ka bërë të ditur trajneri i këtij klubi, Hil Marleku. I njëjti ka falënderuar edhe Kompaninë që ka sponsorizuar.
“Në emrin tim personal dhe të gjithë lojtarëve grupmosha U-15, duam të falënderojmë përzemërsisht Kompaninë SHPATI, me pronar Bekim Shpati, për sponzorizimin e fanellave për të gjithë lojtarët e Sh.F. ^^ DARDANËT^^ Klinë”, shkruan Marleku.

SHARE